FIV ÎN CEHIA

Există multe motive pentru care pacienţii aleg Republica Cehă pentru tratamente FIV. Este una dintre locaţiile preferate pentru tratamente FIV în străinătate, datorită costurilor mai mici decât în multe alte ţări europene, păstrând standarde ridicate de îngrijire  şi reuşită. În plus, Cehia este un loc minunat de vizitat. Brno şi Praga sunt oraşe frumoase cu o istorie bogată. Există multe locuri care merită vizitate, unde vă puteţi relaxa în timpul sejurului dvs în Republica Cehă.

 

 

Călătorie fără stres

La clinica ReproGenesis asigurăm un tratament FIV lipsit de griji şi pe cât posibil reuşit. Dacă sunteţi interesaţi de un tratament cu ovocite donate puteţi începe tratamentul când doriţi dvs datorită unei mari baze de date cu donatori şi a unei echipe extrem de organizate. Puteţi astfel să vă planificaţi călătoria în funcţie de bugetul şi disponibilitatea dvs. Există linii aeriene la preţuri reduse astfel costul călătoriei poate fi mai mic decât vă aşteptaţi. Dispunem de colaborări cu pensiuni şi hoteluri care vă pot oferi cazare la preţuri avantajoase. Suntem aici pentru a vă ajuta cu organizarea călătoriei dvs. Coordonatoarele noastre au o experienţă vastă ajutând sute de pacienţi.

Vă oferim zilnic informaţii despre stadiul de dezvoltare a embrionilor dvs după începerea tratamentului. Echipamentul nostru de monitorizare a embrionilor  oferă toate informaţiile necesare embriologilor priviind stadiul de dezvoltare a fiecărui embrion. În acest timp vă puteţi relaxa în frumosul oraş Brno ştiind că embrionii dvs sunt monitorizaţi atent de o echipă de profesionişti.

Tratament FIV

Pacienţii noştri vin în egală măsură pentru tratamente cu ovocite donate şi ovocite proprii. Suntem una dintre cele mai de succes clinici din Republica Cehă pentru tratamente FIV cu ovocite proprii. Comparând costurile cu alte clinici din străinătate veţi vedea că clinica noastră oferă costuri mai mici.

Dacă aveţi întrebări cu privire la un tratament FIV în Cehia nu ezitaţi să ne contactaţi. Suntem aici pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor şi a vă asigura că aţi ales cea mai bună clinică pentru tratamentul dvs. 

 

Nu ezitaţi să contactaţi specialiştii noştri FIV. Suntem gata să răspundem întrebărilor dvs!