VĂ PREGĂTIŢI PENTRU UN TRATAMENT DE FERTILITATE?

AVEŢI DIFICULTĂŢI ÎN A OBŢINE OVOCITE DE CALITATE?

NU OBŢINEŢI SUFICIENTE OVOCITE MATURE?

Dacă aţi răspuns “da“ la cel puţin una din întrebările de mai sus, atunci ReproGenesis vă poate oferi ajutorul necesar înaintea unui tratament FIV şi a transferului embrionar. Cu ajutorul medicinei tradiţionale chinezeşti, realizată de experţi specializaţi în tratamente de fertilitate, puteţi creşte şansele dvs de reuşită. 


ACUPUNCTURA ÎN TRATAMENTE FIV

Vă recomandăm începerea tratamentului de acupunctură cu aproximativ 3-4 săptămâni înaintea colectării ovocitelor. Această tehnică poate creşte şansele dvs de reuşită prin obţinerea unui număr mai mare de ovocite mature. Acesta constituie factorul esenţial pentru un tratament FIV reuşit.

Uneori, în timpul unei astfel de perioade de pregătire, unele cupluri pot concepe natural un copil, în timp ce altele îşi măresc semnificativ şansele de a concepe din primul ciclu FIV.

Ceaiurile personalizate din ierburi şi acupunctura cresc numărul de ovocite colectate, îmbunătăţesc calitatea acestora şi diminuează riscul unui tratament FIV nereuşit. De asemenea ameliorează circulaţia sângelui la nivelul uterului şi a ovarelor.

În ceea ce privește factorii de infertilitate masculină, pregătirea pentru un ciclu FIV utilizând medicina chineză poate rezolva problema alergiilor la sperma partenerului, întâlnită la unele femei. De asemenea poate reduce deformările din spermă, în timp ce crește numărul de spermatozoizi, mobilitatea și vitalitatea acestora.


Medicina chineză vine în completarea unui tratament FIV individual oferit de clinică, folosind o abordare unică pentru fiecare persoană.

Abordarea individuală a fiecărui caz este o prioritate şi o necesitate. Medicina chineză măreşte şansele de reuşită, luând în considerare toţi factorii individuali.