În cazul tratamentelor FIV cu ovocite sau spermă donate, rata de reuşită este între 48% şi 68%  (doar sarcinile clinice sunt luate în considerare, de exemplu confirmarea activităţii cardiace a fetusului prin examaninare ecografică).

Rata de reuşită este în strânsă legăură cu vârsta şi calitatea endometrului pacientei. Aproximativ 90% dintre paciente rămân însărcinate în cursul a trei cicluri de tratament cu ovocite donate sau embrioni donaţi (embrioni proaspeţi).

În cazul în care nu aţi reuşit să obţineţi iniţial o sarcină după un tratatement cu ovocite donate şi urmaţi tratamente repetate în clinica noastră cu ovocite donate sau embrioni donaţi (proaspeţi, nu congelaţi) vă putem oferi Programul de împărţire a riscurilor.

CUM FUNCŢIONEAZĂ PROGRAMUL DE ÎMPĂRŢIRE A RISCURILOR?

  • Costul primului ciclu de tratament este suportat în totalitate de cuplu, conform listei actuale de preţuri.
  • Dacă este necesar un al doilea ciclu de tratament, cuplul va suporta în totalitate costul integral al acestuia, conform listei actuale de preţuri.
  • Dacă este necesar un al treilea ciclu de tratament, costurile sunt împărţite cu clinica. Costul precum şi folosirea embrioscopului și metode embriologice sunt suportate de clinică. Celelalte costuri sunt suportate de cuplu. Astfel veţi avea cele mai bune şanse de reuşită fără a mai plăti costul integral al tratamentului. 
 

baby feet