ESTE DIFICIL PENTRU UN CUPLU SĂ DESCOPERE CĂ NU POATE CONCEPE PROPRII COPII BIOLOGICI. DAR DIN FERICIRE, MEDICINA MODERNĂ OFERĂ ACUM POSIBILITATEA DE A LUPTA ÎMPOTRIVA INFERTILITĂŢII. CU AJUTORUL MATERIALULUI GENETIC DONAT, CUPLURILE POT OBŢINE O SARCINĂ ŞI DA NAŞTERE COPILULUI LOR.

 

DE CE ESTE DIFERITĂ BAZA NOASTRĂ DE DATE CU DONATORI

Îngrijirea specială a donatorilor

Înţelegem ca este important să acordăm o îngrijire specială donatorilor noştri. Ne asigurăm că toate donatoarele sunt bine îngrijite şi monotorizate în timpul stimulării ovariene şi colectării ovocitelor. Evităm pe cât posibil hiperstimulările deoarece nu sunt sănătoase pentru donatoare. Astfel, ne asigurăm că ovocitele colectate sunt sănătoase şi mature pentru a putea fi fertilizate corect. Aceste măsuri au un efect benefic asupra beneficiarilor ovocitelor donate. Suntem recunoscuţi ca fiind o clinică dedicată îngrijirii speciale a donatorilor săi.

Numărul de donatori 

Dispunem de un număr mare de donatori tineri şi sănătoşi în baza noastră de date, astfel că suntem capabili să găsim cea mai bună potrivire pentru fiecare cuplu. În acest fel nu există liste de aştepatare la clinica ReproGenesis.

Caracteristicile donatorilor 

Deoarece suntem cu toţii diferiţi, avem mulţi donatori diferiţi în priviinţa înălţimii, greutăţii, culorii părului şi a ochilor, nuanţei tenului şi a multor altor caracteristici. De asemenea deţinem informaţii despre profesie, hobbi-uri şi alte puncte de interes. Aceste profile detaliate constituie garanţia că vă putem găsi cel mai potrivit donator într-un timp foarte scurt.

Testarea donatorilor

ATÂT BĂRBAŢII CÂT ŞI FEMEILE ÎNSCRIŞI ÎN BAZA NOASTRĂ DE DATE AU FOST SUPUŞI URMĂTOARELOR EXAMENE MEDICALE ŞI PROCEDURI: INTERVIU CU UN PSIHOLOG, EXAMEN MEDICAL GENERAL, TESTE PENTRU BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ (HIV, HBSAG, CMV, SIFILIS, CHLAMYDIA), DETERMINAREA GRUPEI DE SÂNGE ŞI A FACTORULUI RH, TESTE GENETICE (CARIOTIPUL GENETIC, MUTAŢII GENETICE, CONNEXIN 26 - SURDITATEA CONGENITALĂ, FIBROZĂ CHISTICĂ; NUMAI PENTRU FEMEI TESTAREA ATROFIEI MUSCULARE SPINALE). DONATOARELE SUNT DE ASEMENEA EXAMINATE ECOGRAFIC ŞI PENTRU DETERMINAREA PROFILULUI HORMONAL.

Echipa de specialişti 

Echipa noastră dispune de o vastă experienţă, ajutând multe cupluri venite pentru a urma tratamente cu ovocite donate, astfel incât putem răspunde rapid nevoilor dvs. Suntem adevăraţi profesionişti care înteleg stresul şi grijile prin care treceţi. Vă vom insoţi în fiecare etapă a tratamentului dvs pentru a vă reasigura că interesul dvs este primordial pentru noi.

 

shutterstock_165818012