FIECARE FEMEIE VISEAZĂ SĂ DEVINĂ MAMĂ ŞI SĂ-ŞI STRÂNGĂ ÎNTR-O BUNĂ ZI COPILUL ÎN BRAŢE

VĂ AJUTĂM SĂ VĂ ÎNDEPLINIŢI VISUL.


ReproGenesis este o clinică de fertilititate situată într-o frumoasă vilă din Brno, Republica Cehă. Oraşul nostru este deja recunoscut pentru clinicile sale FIV. Suntem o clinică privată cu o filozofie bazată pe empatie, înţelegere şi dorinţa de a ajuta. Scopul nostru nu este să ajungem una dintre cele mai mari clinici de fertilitate din Republica Cehă deoarece dorim să menţinem un standard ridicat al serviciilor si tratamentelor oferite. 

BAZĂ MARE DE DATE CU DONATORI

Programul nostru de tratamente cu donare este unul de succes, reuşind să tratăm cupluri venite din străinătate pentru acest tip de tratament. Baza noastră mare cu donatori ne permite să găsim în cel mai scurt timp posibil donatorul/donatoarea potrivit/ă. Astfel nu există liste de aşteptare la clinica ReproGenesis.

TRATAMENTE DE INFERTILITATE DE ULTIMĂ ORĂ 

Clinica ReproGenesis este una dintre cele mai moderne clinici de reproducere asistată din Republica Cehă, graţie echipamentelor şi tehnologiei de ultimă generaţie folosite. Suntem una dintre puţinele clinici din Republica Cehă care dispune de un sistem special ce permite monitorizarea permanentă a embrionilor. Astfel embrionii nu sunt deplasaţi din incubator, ceea ce duce la creşterea şanselor de implantare şi reuşită.

PROFESIONALISM ŞI ÎNŢELEGERE

Avem o echipă dedicată de profesionişti cu o experienţă vastă în domeniul infertilităţii dobândită în Republica Cehă şi străinătate. Rata noastră mare de reuşită  constituie o dovadă certă a experienţiei noastre. 


ÎNŢELEGEM PE DEPLIN CĂ TRATAMENTELE DE FERTILITATE IMPLICĂ ÎNCREDERE, CALITATE ŞI SATISFACŢIE. NOI VI LE PUTEM OFERI PE TOATE ŞI VOM FACE TOT POSIBILUL CA EXPERIENŢA DVS SĂ FIE CÂT MAI PLĂCUTĂ ŞI LIPSITĂ DE STRES.