NU SUMTEM O FABRICĂ 000011120738small

Tratamentele individuale şi personalizate reprezintă definiţia clinicii ReproGenesis. Scopul nostru nu este acela de a deveni una dintre cele mai mari clinici FIV din Republica Cehă deoarece ne dorim să păstrăm un standard ridicat al tratamentelor şi să oferim cele mai bune servicii. Noi credem ca ReproGenesis este una din clinicile de top din Europa. Ne dorim menţinerea standardelor ridicate de tratament şi îngrijire oferite, dar şi îmbunătăţirea acestora. 

REZULTATE

Ratele noastre de reuşită sunt remarcabile şi consecvente în fiecare an.  Acesta este rezultatul echipei noastre de profesioniști şi al echipamentelor și tehnologiei excelente.

BAZĂ DE DATE CU DONATORI

Gestionăm cea mai mare bază de date cu donatori din Republica Cehă. Putem găsi în cel mai scurt timp posibil donatorul, donatoarea sau embrionii în conformitate cu cerinţele pacienţilor.

COORDONATOARE PERSONALĂ

O coordonatoare va avea grijă de pacienţii clinicii pe durata întregului tratament şi sejur. Aceasta vă poate ajuta cu organizarea călătoriei, cazării, în problemele de orientare în oraş sau cu orice altceva aveţi nevoie. 

ACUPUNCTURĂ

Clinica vă oferă ca bonus servicii profesionale de acupunctură înaintea sau după transferul embrionar. 

STANDARDE INTERNAŢIONALE

Respectăm cu stricteţe regulile şi reglementările pe care toate clinicile europeene de fertilitate trebuie să le îndeplinească pentru a asigura calitatea și siguranța prelucrării probelor și a celulelor umane. Deţinem Certificatul ISO  9001:2008.  Suntem verificaţi periodic de către Instititul de Stat pentru Cotrolul Medicamentelor din Republica Cehă în vederea păstrării licenței de a practica tratamente de fertilitate.

LOCAŢIE

Clinica ReproGenesis este situată într-o vilă din secolul al-19-lea cu o gradină adiacentă, într-un cartier minunat din Brno - Pisárky, în imediata vecinătate a Centrului Expozioţional din Brno. Este uşor accesibilă indiferent de mijlocul de transport folosit. Parcarea este disponibilă în curtea clinicii pentru toţi pacienţii noştri. 

COSTURI

Oferim tratamente de fertilitate de calitate excepţională la preţuri cu o treime mai mici decât a competitorilor din alte ţări.