ECHIPA REPROGENESIS A ÎNLOCUIT UNIFORMELE OBIŞNUITE PENTRU A AJUTA COPIII NEVOIAŞI.

ANGAJAŢII CLINICII REPROGENESIS DORESC SĂ ATRAGĂ ATENŢIA ASUPRA DIFICULTĂŢILOR CU CARE SE CONFRUNTĂ MULŢI COPII DIN LUMEA ÎNTREAGA, CUM AR FI LIPSA TRATAMENTELOR MEDICALE SAU RECHIZITELOR ŞCOLARE. 

Am participat în trecut la strângeri de fonduri, dar anul acesta am hotărât sa facem mai mult. Timp de o lună am purtat tricouri UNICEF în locul uniformelor obişnuite pentru a mări gradul de conştientizare şi a strânge mai multe fonduri. 


Clinica ReproGenesis este specializată în tratamentele de fertilitate a cuplurilor venite din întreaga lume. De aceea am ales UNICEF ca beneficiar al strângerii noastre de fonduri, una dintre cele mai mari și cunoscute fundații care activează în mai mult de 190 de țări.

Ideea de a sprijini UNICEF a venit la ultimul Crăciun. Fiecare angajat a donat voluntar bani pentru a achiziţiona un aşa numit kit Şcoala într-o cutie, un set complet de materiale didactice şi educaţionale. Am strâns de asemenea suficienţi bani pentru a asigura vaccinarea a 100 copii împotriva rubeolei şi am achiziţionat biscuiţi cu proteine nutritive pentru copii.

În acest an, am decis să facem ceva care să mărească gradul de conștientizare a acţiunilor UNICEF. Am participat la proiectul O lună pentru UNICEF în care toţi angajaţii au fost de acord să înlocuiască uniformele cu tricouri şi brăţări albastre, susţinând Campania Credem în Zero. Scopul comun al acestei campanii este o lume în care ZERO copii mor de foame, ZERO copii suferă diverse abuzuri, ZERO copii cărora li se refuză accesul la educaţie şi ZERO copii care suferă din cauza lipsei apei potabile. 

ReproGenesis nu numai că a contribuit financiar la această campanie UNICEF, dar purtând tricourile albastre a crescut gradul de conştientizare a acestei acţiuni. Iar ca bonus ne-am apropiat ca echipă. 

Acest proiect are o influenţă pozitivă asupra pacienţilor ReproGenesis. “Pacienţii sunt foarte interesaţi. Din prima zi când am înlocuit uniformele cu tricourile UNICEF pacienţii au devenit curioşi. De asemenea au devenit interesaţi de certificatele UNICEF expuse la recepţia noastră. Este un bun prilej pentru noi să evidenţiem valorile importante ale societăţii noastre.

Reacţiile pozitive ale angajaţilor şi pacienţilor noştri ne-au motivat să planificăm noi evenimente asemănăoare. Personalul clinicii ReproGenesis demonstrează astfel că sănătatea şi bunăstarea societăţii reprezintă o parte integrală a vieţii lor, nu doar un simplu serviciu. 

 

Assisted reproduction Brno UNICEF